pirmdiena, 2010. gada 10. maijs

Ziedo asinis un saņem grāmatu no "True Blood" sērijas

Mums ir jauna ziņa tiem asins donoriem, kam tuva ir lasīšana un viss par un ap literatūru, īpaši mistēriju cienītājiem un "Krēsla" sēriju faniem.
Apgāds "Zvaigzne ABC" visiem donoriem, kuri rīt, 11. maijā no plkst. 11:00 – 15:00 nodos asinis donoru specializētajā autobusā pie "Zvaigzne ABC" grāmatu nama Valdemāra ielā 6, dāvinās jaunās vampīru sāgas “True blood” pirmo grāmatu “Miris – līdz tumsai”.
“Miris – līdz tumsai” ir pirmais romāns Šerlēnes Harisas sērijā par jaunu meiteni Sūkiju Stakhausu un vampīriem, tas apbalvots ar Entonija balvu (to pasniedz mistēriju rakstniekiem). Šajā sērijā līdz šim ir izdoti deviņi romāni, kuri guvuši popularitāti visā pasaulē, un, iespējams, ka tieši šajos romānos iedvesmu smēlusies slavenās grāmatu sērijas “Krēsla” autore Stefānija Meiere. Iespējams daži no jums jau ir redzējuši šīs grāmatas TV ekranizējumu — seriālu „True blood”.
Tuvāk par grāmatu var uzzināt šeit.

2 komentāri:

  1. Kā ir, ja es pirms divām nedēļām esmu bijusi ārzemēs - Spānijā - vai es varu rīt nodot asinis?

    AtbildētDzēst
  2. Diemžēl pēc ceļojuma uz Spāniju asinis varēsi ziedot tikai pēc viena mēneša. Tāpēc ļoti gaidām pie mums pēc ne mazāk kā divām nedēļām! ;)

    AtbildētDzēst